Nuo gegužės 25 dienos biblioteka teiks daugiau paslaugų lankytojams
Nuo gegužės 25 dienos biblioteka teiks daugiau paslaugų lankytojams
 

Saugus darbas

Mažėjant karantino draudimams, biblioteka vis plačiau atveria savo duris lankytojams.

Nuo balandžio 27 d. buvo pradėtos teikti knygų išdavimo ir grąžinimo paslaugos, su grąžinimo, užsakymo ir atsiėmimo tvarka galite susipažinti čia (rasite ir kontaktus, reikalingus registracijai): Atnaujinama bibliotekų veikla.

Nuo gegužės 25 d. (pirmadienio), iš anksto užsiregistravus, bus galima patekti į II bibliotekos aukštą, kuriame yra 2 vietos, skirtos darbui – su savo arba su bibliotekos kompiuteriais, galėsite naudotis belaidžiu WiFi ryšiu bei mokamomis dokumentų kopijavimo, spausdinimo, skenavimo paslaugomis.

Vabalninko miesto ir kaimo struktūriniuose padaliniuose taip pat bus teikiamos šios paslaugos, tad norėdami dirbti kompiuteriu bibliotekoje, registruokitės telefonu arba elektroniniu paštu (vaikai neregistruojami).

Siekdami užtikrinti patalpų švarą ir Jūsų saugumą, ribosime darbą prie kompiuterių iki 1 val. per dieną. Prašome ir Jūsų bendradarbiauti – atvykite dėvėdami apsauginę veido kaukę ir vienkartines pirštines, nes kitu atveju negalėsime leisti dirbti kompiuteriu.

Laukiame Jūsų pirmadieniais – penktadieniais 9-18 val., Vabalninko miesto ir kaimo struktūriniai padaliniai dirba įprastu jų darbo laiku. Primename, kad neaptarnaujame vartotojų, jei jie atvyksta be apsauginių veido kaukių ir vienkartinių pirštinių.

Knygos į namus toliau išduodamos tik iš anksto jas užsisakius telefonu, elektroniniu paštu arba internetu ir suderinus atvykimo laiką. Biržų SVB (Biržų rajono savivaldybės Jurgio Bielinio viešoji biblioteka, bibliotekos pavadinimo trumpinys) ir Vabalninko miesto struktūrinio padalinio vartotojai, norėdami TIK grąžinti knygas, registruotis į bendrą eilę neprivalote, atvykę į biblioteką, grąžinamas knygas palikite tam skirtoje vietoje (įdėkite į dėžę arba celofaninį maišą). Kaimo struktūrinių padalinių vartotojai, norėdami grąžinti knygas, turite registruotis telefonu arba elektroniniu paštu.

PASTABA. Kol Lietuvoje skelbiamas karantinas, vartotojai į bibliotekų atvirus fondus nebus įleidžiami, neregistruojami nauji vartotojai.