Bibliotekos paslaugos pasibaigus karantinui
Bibliotekos paslaugos pasibaigus karantinui
 

Skaitytojų aptarnavimo salė

Karantinas baigėsi, tačiau ir toliau išlieka ekstremali situacija. Primename, kad biblioteka yra atnaujinusi visas paslaugas. Tai reiškia, kad vėl galima lankytis bibliotekoje kaip įprastai, skolintis knygas iš atvirųjų fondų, apsilankyti Vaikų literatūros skyriuje ir kt.

Ką svarbu žinoti lankantis bibliotekoje:

  • Rekomenduojame knygas užsisakyti nuotoliniu būdu (internetu, telefonu ar el.paštu) iš anksto.
  • Knygos (leidiniai) grąžinamos bekontakčiu būdu – grąžinamas knygas (leidinius) reikia įdėti į knygų grąžinimo dėžę arba palikti tam skirtoje vietoje (ant stalo).
  • Privaloma mūvėti apsaugines pirštines, kai skaitomi periodikos leidiniai bibliotekos skaityklose.

Bibliotekos lankytojams rekomenduojame dėvėti apsaugines veido kaukes arba apsaugines veido priemones, naudotis vietoje teikiamomis dezinfekcinėmis priemonėmis, laikytis saugaus 1-2 metrų atstumo bei kosėjimo ir čiaudėjimo etiketo.

Prieš atvykdami pasitikrinkite kūno temperatūrą. Neikite į biblioteką, jei Jums pasireiškė karščiavimas (37,3 °C ir daugiau) ar turite ūmių viršutinių kvėpavimo takų ligų požymių (pvz., karščiavimas, sloga, kosulys, čiaudulys, pasunkėjęs kvėpavimas).

Dirbame: pirmadieniais – penktadieniais 10-19 val., savaitgaliais nedirbame. Kaimo bibliotekos dirba įprastu jų darbo laiku.

Kilus klausimų, skambinkite tel.:
8 450 38015, 8 671 69387 (Vartotojų aptarnavimo skyrius);
8 450 38014, 8 671 69429 (Vaikų literatūros skyrius).

Dėkojame už supratingumą ir atsakingumą, susitikime bibliotekoje!