Kviečiame į EBSCO nuotolinių mokymų ciklą

EBSCOhost duomenų bazė kviečia prisijungti prie virtualių mokymų ir internetinių seminarų. Seminarai vyks anglų kalba, būtina išankstinė registracija.

Naudingi EBSCOhost įrankiai rašant darbą

Mokymai skirti studentams, besirengiantiems rašyti magistro darbą. Šios praktinės sesijos metu sužinosite, kaip efektyviai naudoti EBSCOhost platformoje esančias funkcijas: straipsnių išsaugojimą debesyje ar „Google“ diske, straipsnio citavimą, paieškos istorijos išsaugojimą, asmeninės „My EBSCOhost“ paskyros kūrimą ir naudojimą.

Data: sausio 14 d.

Laikas: 13.30 val.

REGISTRUOTIS

 

Internetinis seminaras Mokslo transformacija: skaitmeninių archyvų naudojimas siekiant atskleisti naujas įžvalgas apie mokslo raidą visuomenėje

Istorikas dr. Alexander Hall aptars, kaip istorikai gali naudoti skaitmenines istorinių dokumentų duomenų bazes, kad gautų naujų įžvalgų apie mokslo istoriją ir jos kintančią vietą bei vaidmenį visuomenėje.

Data: sausio 14 d.

Laikas: 19 val.

REGISTRUOTIS

 

Kaip skaityti el. knygas EBSCOhost

Praktiniuose mokymuose sužinosite, kaip naudotis EBSCO duomenų bazės el. knygomis internete, kaip atsisiųsti visą elektroninę knygą ir atskirus skyrius, kaip naudotis elektroninėmis knygomis išmaniuosiuose telefonuose, planšetiniuose kompiuteriuose ir skaitytuvuose.

Data: sausio 19 d.

Laikas: 11.30 val.

REGISTRUOTIS

 

EBSCO duomenų bazės, prieinamos per nacionalinę licenciją Latvijoje ir Lietuvoje

Sesijos metu bus apžvelgtos EBSCO duomenų bazės, prieinamos institucijoms pagal nacionalinę licenciją Latvijoje ir Lietuvoje. Vartotojai turi prieigą prie EBSCO Open Dissertations – tarptautinės diplominių darbų ir disertacijų duomenų bazės ir daugybės kitų mokslinių duomenų bazių. Iš dalies į paketą įtrauktos Academic Search Complete ir Business Source Complete duomenų bazės yra tarp dažniausiai naudojamų mokslo šaltinių pasaulyje.

Data: sausio 20 d.

Laikas: 11.30 val.

REGISTRUOTIS

 

Internetinis seminaras Tebūnie tai jūsų geriausia valanda kartu su John Baldoni (John Baldoni – lyderystės treneris ir švietėjas, parašęs trylika knygų apie lyderystę, kurias išleido Amerikos vadybos asociacijos ir McGraw Hill leidyklos)

Data: sausio 21 d.

Laikas: 18 val.

REGISTRUOTIS

 

Prisijungimas nutolusiems vartotojams yra čia

Suteikiami slaptažodžiai nutolusiems vartotojams: kreipkitės el. paštu Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį. dėl prisijungimo. Nurodykite savo vardą, pavardę bei skaitytojo pažymėjimo numerį. Prisijungimo duomenis Jums išsiųsime elektroniniu paštu.