Bibliotekoje kuriasi naujas klubas
Bibliotekoje kuriasi naujas klubas
 

Vasario 3 d. bibliotekoje susitiko tie, kurie mėgsta keliones, jomis domisi, nori pažinti ir atrasti naujus maršrutus. Įvyko pirmasis biržiečių keliautojų klubo „Bastūnai“ susitikimas. Jo iniciatorės – gidė Aurelija Jarmalienė ir bibliotekininkė Rita Venskūnienė, kurioms ir gimė mintis, suburti į vieną vietą biržiečius – kelionių entuziastus.

Aurelija su Rita pasidalijo savo mintimis apie galimą klubo veiklą, kvietė diskutuoti, išsakyti savo lūkesčius. Juk turėti bendraminčių visada smagu! Kaip ir keliauti – vieni mėgsta vieni, o kitiems reikia draugijos. Susitikimo metu burtų keliu ištraukta ir pirmoji kelionė, jei viskas pavyks, „bastūniečiai“ važiuos į Zarasus.

Susitikime dalyvavo ir svečiai, kaip Rita pristatė – tikri Lietuvos patriotai. Tai – Algimantas Stalilionis ir Donatas Voveris. A. Stalilionis priklauso Panevėžio žygeivių klubui „Atbalsis“, susitikime pasidalijo savo patirtimi organizuojant klubo veiklą, pasidžiaugė, kad žygiuose dalyvauja nemažai ir jaunų žmonių, tikrų entuziastų. D. Voveris, kaip ir žadėjome, dovanojo dainas prie laužo. Daugelis mintimis grįžo atgal, prisiminė tuos vakarus prie laužo, dainuotas dainas.

Tad jei mėgsti keliones, degi noru patirti naujų įspūdžių, atrasti naujus kelionių maršrutus, išgirsti istorijas iš pirmų lūpų, kviečiame prisijungti prie naujai besikuriančio bibliotekos klubo „Bastūnai“ veiklos. Informaciją kol kas sekite mūsų Facebook puslapyje, šios savaitės bėgyje „bastūniečiai“ turės savo atskirą Facebook grupę, ten galėsite pabendrauti, užtuoti rūpimus klausimus Aurelijai ir Ritai.