Kviečiame teikti kandidatus „Ad astra“ nominacijai gauti
Kviečiame teikti kandidatus „Ad astra“ nominacijai gauti
 

Panevėžio apskrities Gabrielės Petkevičaitės-Bitės viešoji biblioteka tęsdama tradiciją apdovanoti iniciatyvius Panevėžio regiono bibliotekininkus, kviečia teikti kandidatus nominacijai „Ad astra" gauti. Maloniai kviečiame teikti kandidatūras Panevėžio ir Utenos apskrityse veikiančių savivaldybių viešųjų bibliotekų ir savivaldybių viešųjų bibliotekų filialų bei Panevėžio ir Utenos apskrityse veikiančių mokyklų bibliotekų (išskyrus aukštąsias) kategorijose.

Teikiant kandidatūras ,,Ad astra“ nominacijoms, vertinama kandidato paskutinių 12–18 mėnesių veikla.

Apdovanojimus pelniusiems bibliotekininkams bus įteikti autoriaus Alfrido Pajuodžio sukurti „Ad astra" ženklai, pagaminti iš sidabro ir rodolito.

Daugiau informacijos apie nominacijos „Ad astra“ skyrimą, pretendentų vertinimo ir apdovanojimų įteikimo tvarką pateikiama nuostatuose. Spauskite ČIA.

Dokumentų apie kandidatų veiklą laukiame iki 2024 m. kovo 8 d. el. paštu Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Dėl papildomos informacijos galite kreiptis į PAVB Regiono bibliotekų strateginės plėtros skyriaus vyr. metodininkę Ramunę Greiciūnienę: el. paštu Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį., tel. (8 45) 50 20 38

Daugiau informacijos apie iškilmingas „Ad astra“ apdovanojimų ceremonijas rasite ČIA.

Panevėžio apskrities Gabrielės Petkevičaitės-Bitės viešosios bibliotekos informacija