Kultūros dienos džiaugsmai
Kultūros dienos džiaugsmai
 

Kultūros diena dovanojo daug gražių šventinių akimirkų. Šią dieną kolektyve būname ypatingai susitelkę, džiaugiamės nuveiktais darbais, ateities planais. Balandžio 15 dieną šventėme ne tik mes, kultūros srities darbuotojai, bet kartu švęsti artėjančio savo asmeninio jubiliejaus atvyko ir kraštietė aktorė Jūratė Budriūnaitė-Kamrazer.

Prieš prasidedant šventei bibliotekos bendruomenės atvyko pasveikinti Biržų rajono savivaldybės mero pavaduotoja Audronė Garšvaitė, mero patarėja Joana Kvedaravičienė. Kultūros dienos proga Mero vardu įteikė padėkos raštus bibliotekos darbuotojams – Simonai Bindariūtei, Agnui Dagiui, Inai Dalindienei, Svetlanai Virinienei bei renginio viešniai J. Budriūnaitei-Kamrazer.

Bibliotekos kolektyvo vardu vyr. bibliotekininkė Indra Drevinskaitė sveikino mūsų vadoves – direktorę Vilmantę Vorienę ir jos pavaduotoją Džiugilę Misevičienę. Dėkojo už tai, kad kiekvienas kolektyvo narys bibliotekoje esame vertinamas, matomas, girdimas ir gerbiamas. Esame viena didelė Šeima, o tai – mūsų stiprybė.

V. Vorienė pasidžiaugė šauniu, darbščiu kolektyvu, dėkojo už dovanojamą dėmesį.

Šventinė diena iš tiesų buvo nuostabi. Puikią programą atliko J. Budriūnaitė-Kamrazer, Vadimas Kamrazeris ir judviejų dukra Sofija. Jūratė pamatė salėje ne vieną pažįstamą veidą, dalijosi vaikystės, jaunystės prisiminimais, išmintingais gyvenimo patarimais, eilėmis ir dainomis.

Dėkojame visiems, buvusiems drauge šią mums svarbią dieną.

Renginį organizavo bibliotekininkė Liuda Prunskienė.