Prisijunkite prie mūsų kolektyvo!
Prisijunkite prie mūsų kolektyvo!
 

Biržų rajono savivaldybės Jurgio Bielinio viešoji biblioteka skelbia atranką Biržų rajono savivaldybės Jurgio Bielinio viešosios bibliotekos Kratiškių struktūrinio padalinio (filialo) vyresn. bibliotekininko pareigoms užimti. Ieškome kūrybiško, žingeidaus žmogaus, norinčio realizuoti save bibliotekininkystės srityje.

Darbo krūvis – 0,75 etato, pareigybės lygis – A2, darbo užmokesčio koeficientas – 0,78. Privalumas – panašaus darbo patirtis.

Specialieji reikalavimai: turėti ne žemesnį kaip aukštąjį universitetinį išsilavinimą su bakalauro kvalifikaciniu laipsniu ar jam prilygintą išsilavinimą arba aukštąjį koleginį išsilavinimą su profesinio bakalauro kvalifikaciniu laipsniu ar jam prilygintu išsilavinimu. Pirmenybė teikiama specialistams, turintiems bibliotekų veiklą atitinkančią (bibliotekininkystės, komunikacijos ir informacijos mokslų, humanitarinių ar socialinių mokslų) profesinę kvalifikaciją.

Atrankos būdas – testas žodžiu (pokalbis).

Dokumentai (CV, motyvacinis laiškas) priimami iki 2024 sausio 16 d. el. paštu: Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

Išsamesnė informacija teikiama tel.: +370 616 11710.

Su pareigybės aprašymu susipažinkite ČIA.