Biržiečių keliautojų klubo „Bastūnai“ susitikime

Prie mūsų bibliotekos veikiančio biržiečių keliautojų klubo „Bastūnai“ pirmųjų veiklos metų ratas beveik apsisuko. Praeitą penktadienį, sausio 26 d., „Bastūniečiai“ susitiko jaukiai pabendrauti su Rasa Misiūnaite – inžiniere, projektų vadove, jogos mokytoja, aistringa keliautoja, sveiko gyvenimo būdo propaguotoja.

Rasa yra aplankiusi net 52 šalis ir gyvenusi daugelyje skirtingų šalių bei žemynų. Kaip tik šiuo metu vyksta į Meksiką. Tad šis susitikimas „Aplink pasaulį per 14 metų“ buvo ypač įdomus pasikalbėti apie tai, kaip keliauja jaunimas, kokius sau iššūkius kelia.

Rasa keliauja solo keliones (kai keliauja viena) ir susitikimo dalyviams suteikė labai daug naudingų patarimų, kaip pasiruošti kelionei, kad nekiltų sunkumų užsienyje, pvz. Singapūre, viešajame transporte, negalima kramtyti gumos, nes gresia baudos, musulmoniškose šalyse rūbai turi būti ilgomis rankovėmis ir t.t.

Labiausi visgi žavi ta vidinė Rasos laisvė, gyvenimo lengvumas, paprastumas ir, žinoma – drąsa. Pokalbis su Rasa prilygo jau pasiilgtai vasarai, kai kalbiesi ir viskas taip šviesu, jauku, spalvinga.

„Bastūniečiams“ dainas prie laužo atliko jau mūsų bibliotekos bendruomenei gerai pažįstama Aistė Burbulytė.

Dėkojame už nuostabų laiką drauge!

Beje, kaip sakėme, laiko ratas sukasi – šį penktadienį, vasario 2 d., 17 val. restorane „Pilies skliautai“ – pirmasis „Bastūnų“ klubo gimtadienis! Kaina – 20 EUR, registracija tel. +370 694 44208. Kviečiame dalyvauti. Plačiau apie gimtadienio renginį nuorodoje: https://fb.me/e/1FTYAmElW

Biržiečių keliautojų klubo „Bastūnai“ susitikime
 
Biržiečių keliautojų klubo „Bastūnai“ susitikime