„Senjorų arbatėlės“ klubas paminėjo 4-erių metų veiklos sukaktį
„Senjorų arbatėlės“ klubas paminėjo 4-erių metų veiklos sukaktį
 

Vasario 7 d. Biržų rajono savivaldybės Jurgio Bielinio viešosios bibliotekos „Senjorų arbatėlės“ klubas, vienijantis pagyvenusių žmonių bendruomenę, susitiko pasidžiaugti gražia proga – klubo 4-uoju gimtadieniu.

Kaip šio klubo steigimo iniciatorė bibliotekininkė Rita Venskūnienė sakė, kad „Senjorų arbatėlės“ gimtadieniai niekada nebūna standartiniai, jie visada kitokie, neįprasti. Tad ir šis gimtadienis kvietė ne į paprastą, o į „labai protingą gimtadienį“. O, kad jis toks būtų, užtikrino visiems gerai pažįstama Giedrė Užkurėlytė, kvietusi išbandyti žinias nuotaikingame protmūšyje.

Senjorus sveikino Viešosios bibliotekos direktorės pavaduotoja Džiugilė Misevičienė, linkėdama ir toliau taip aktyviai dalyvauti klubo veiklose. Seimo nario Valdemaro Valkiūno padėjėja Gražina Paulauskienė dėkojo Ritai Venskūnienei už klubo koordinavimą. Klubo valdžia – Prezidentas Manfredas Bridžius ir klubo tarybos nariai – Vlada Balberienė, Janina Krūminienė ir Eugenija Vosylienė taip pat nestokojo gražių žodžių Ritai Venskūnienei, nuoširdžiai dėkojo už visapusišką pagalbą organizuojant „Senjorų arbatėlės“ renginius, keliones, edukacijas ir kt., bibliotekai padovanojo knygų.

Protmūšyje dalyvavo šešios komandos: „Čiobrelis“, „Gilės“ „Mylėk ir galvok“, „Aguonėlės“, „Be streso“, „Jurgino žiedas“. Komandos susirungė trijuose turuose. Trečią vietą užėmė „Čiobrelis“, antrą – „Mylėk ir galvok“, pirmą – „Gilės“.

Koncertinę programą atliko Pasvalio rajono Pumpėnų skyriaus Jurgėnų kultūros namų vokalinis ansamblis „Jurgino žiedas“, kurio vadovė Gėlė Mačiūnienė džiaugėsi matydama tiek daug žmonių tokioje gražioje aplinkoje, linkėjo ir toliau sėkmingai klubui veikti.