Kviečiame naudotis bibliotekos skaityklos paslaugomis
Kviečiame naudotis bibliotekos skaityklos paslaugomis
 

Mieli bibliotekos lankytojai, laukiame Jūsų bibliotekos skaitykloje (Vartotojų aptarnavimo skyriuje, II a.), kurioje galite rasti periodinius leidinius jus dominančiomis temomis.

Tai mūsų rajono laikraščiai „Biržiečių žodis“, „Šiaurės rytai“, apskrities laikraštis „Panevėžio kraštas“, respublikinis – „Lietuvos rytas“. Skaitykloje rasite žurnalų įvairiomis temomis: mokslo žurnalai „Iliustruotasis mokslas“, „Iliustruotoji istorija“, meno ir kultūros – „Durys“, „Legendos“, kelionių – „Kelionės ir pramogos“, „Nacionalinė geografija“, namų priežiūros  – „Sodo spalvos“, „Mano namai“, mados, stiliaus – „Moteris“, „Stilius“, „Žmonės“, sveikatos – „ Psichologija Tau“, „Prie kavos. Sveikata“ bei gyvenimo būdo žurnalai – „Savaitgalis“, „Moters savaitė“, „Tau apie tave“, „Prie kavos“.

Periodinius leidinius galite skaityti vietoje arba pasiimti į namus (praėjusios savaitės ar senesnius). Skaitykloje taip pat galite naudotis sukaupta periodika (rajoniniai laikraščiai saugomi nuo jų leidimo pradžios).

Kviečiame ne tik skaityti knygas, laikraščius, žurnalus, bet ir naudotis bibliotekos teikiamomis kopijavimo, spausdinimo, skenavimo paslaugomis (kainos ČIA). Taip pat bibliotekoje nemokamai naudokitės internetu ir jo teikiamomis paslaugomis: sumokėti mokesčius, pateikti deklaracijas, pirkti bilietus ar ieškoti jums reikalingos informacijos (plačiau apie nemokamas paslaugas ČIA).